Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Activitats
Cursos i tallers a la natura Excursions i rutes de senderisme

Volem que la teva visita al Pedraforca sigui una magnífica experiència. Si vols fer l’ascensió t’acompanyem. Et recomanem que, si vens de fora, dormis la nit abans i la nit de després a qualsevol dels establiments de les valls de Pedraforca, això et permetrà gaudir de la gastronomia local així com d’altres activitats i dels artesans del territori. Si vols fer de la teva ascensió al Pedraforca una autèntica experiència…. Vine i viu-la!

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
Pl. Pista Llarga, 7
17537 La Molina
Cerdanya (Girona)
Telèfon
616 554 039
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.