Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Sort
Activitats
Activitats culturals Cursos i tallers a la natura Excursions i rutes de senderisme

Durant els anys de la Segona Guerra Mundial (1939-1944) milers de persones travessaren el Pirineu fugint de la persecució a què eren sotmesos a l’Europa ocupada pels nazis.

Les rutes de “Perseguits i salvats” posen en relleu els valors dels espais i dels camins transfronterers com a itineraris culturals i memorials amb l’objectiu de difondre el paper d'aquest territori com a lloc de fugida per als perseguits durant la Segona
Guerra Mundial, a través dels ports de muntanya.

Vos oferim descobrir aquesta història a través de 5 rutes de diferents modalitats i durada, a peu o en 4x4, que transcorren pels ports de les Valls d'Àneu, la Vall de Cardós i la Vall Farrera en ple Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Adreça
C. Dr. Muxí i Monroset, 6 Bxs
25560 Sort
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
608 806 251
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.