Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Mollet de Peralada (Alt Empordà)
Activitats
Experiències gastronòmiques

Cabassos en mà i cap a la vinya! Només cal trobar un bon indret, allà on la vista sigui memorable i on l’aire de marinada ens acaroni. Llençols, un parell de copes de vi i un bon assortit d’embotits i formatges, amanida i postres. Com un bon vinyater després de la jornada, cal recuperar forces amb un bon mos. El pícnic és un dinar i inclou la visita i el tast de vins comentat.

Ubicació i entorns naturals propers
Paratge Natural d'interès Nacional l'Albera
Adreça
Ctra. de Mollet de Peralada a Masarac, s/n
17752 Mollet de Peralada
Alt Empordà (Girona)
Telèfon
647 748 809
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.