Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Naut Aran, Vielha e Mijaran, Bossòst (Val d’Aran)
– Vilaller (Alta Ribagorça)
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Activitats culturals

Tercera etapa de la Ramat de Camins! Coneixeràs la Val d’Aran de punta a punta i, després de travessar el gran port de Vielha i el port de Gelada, arribaràs a la meravellosa Vall de Boí, que també recorreràs fins a la seva entrada.

 

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Adreça
C. Únic, s/n
25569 Tornafort
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
627 706 247
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.