Temporada
Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alàs i Cerc, Lletó (Alt Urgell)
Activitats
Cursos i tallers a la natura Altres activitats a la natura Activitats de descoberta

Guiatge per observar diverses espècies de rapinyaires migradors des de l'únic mirador fet amb aquesta finalitat de tot el Pirineu català: el mirador de turó Galliner, a la cara nord del Cadí. A final d'agost es veuen estols importants d'aligot vesper (Pernis apivorus), mentre que a mitjan setembre es poden veure alguns centenars d'àligues marcenques (Circaetus gallicus) en un sol dia. El catàleg d'espècies observables és de 17 espècies d'ocells planadors migradors d'entre els quals destaquen l'astoret, els milans, les àligues calçades i els xoriguers.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
C. de la Regència d'Urgell, 22
25700 La Seu d'Urgell
Alt Urgell (Lleida)
Telèfon
689422670
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.