Temporada
Hivern / Primavera
Comarca: • Solsonès
Municipi / Nucli: • La Coma i la Pedra
Activitats
Activitats a la neu

Gaudeix d'una forma diferent de l'estació d'esquí. Un esport tranquil, apte per a tothom. Vine a fer una excursió guiada amb raquetes de neu.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
Ctra. al Sucre
25284 La Coma i la Pedra (Port del Comte)
Solsonès (Lleida)
Telèfon
635 199 126
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.