Temporada
Hivern
Comarca: • Berguedà
Activitats
Activitats a la neu

Has caminat mai per la neu? A Relleus.cat et donem l'oportunitat de fer rutes de muntanya amb raquetes de neu. Una àmplia tria d'excursions que podràs organitzar amb nosaltres. Calcem-nos les raquetes de neu i sortim per elevar-nos fins als cims més propers.

A més de la natura, descobrirem també les històries lligades a la neu, bandolers i més tard maquis que han omplert d’història aquests entorns tan bonics.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
08610 Avià
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
650 332 913
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.