Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Cerdanya
Municipi / Nucli: • Prats i Sansor
Activitats
Activitats culturals Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

Lo Pallars Fer és una ruta de senderisme pel Parc Natural de l’Alt Pirineu, el Parc amb més extensió de tot Catalunya que aglutina, encara, una mostra genuïna dels valors de l’alta muntanya pirinenca que cal preservar. Recorrent els seus senders podem gaudir de valls feréstegues, prats amb bestiar, profunds boscos, camins de ribera, bonics pobles, bordes, ermites, de colls amb fantàstiques vistes a les valls pallareses, a cims emblemàtics com el Monteixo o la Pica d’Estats i a grans panoràmiques al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Ubicació i entorns naturals propers
Guies de Muntanya en Ruta
Adreça
Urb. el Pla, 45
25721 Prats i Sansor
Bellver de Cerdanya (Lleida)
Telèfon
606 159 480
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.