Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Rupit i Pruit (Osona)
Activitats
Altres activitats a la natura Activitats de descoberta

Aquesta ruta és una activitat de connexió amb la natura des del silenci, l’observació i la contemplació. Un guia local facilitarà dinàmiques per despertar els sentits i gaudir del paisatge d'una forma intensa i en profunditat. L'activitat transcorre pels cingles i salts d'aigua del territori amb un vehicle 4x4 que ens facilitarà accedir als indrets més remots, si s'escau.

L'experiència contemplativa és molt més immersiva que una visita turística normal, aportant vivències intenses i conscients sobre el paisatge i els seus elements. Ideal pels amants de la natura que volen anar un xic més enllà.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Collsacabra
Adreça
Mas Les Comes, Ctra C-153 Km 18,7
08511 L'Esquirol
Osona (Barcelona)
Telèfon
937 447 295
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.