Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alfara de Carles, Ametlla de Mar, Ampolla, Roquetes, Tortosa (Baix Ebre)
– Amposta, Mas de Barberans (Montsià)
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

Senderisme per mar i muntanya. Ruta des del nivell de la mar fins al pic més alt de la província de Tarragona. Són entre 4 o 5 dies de caminada amb 3 o 4 nits. Una ruta de senderisme per quatre hàbitats diferents dins del mateix territori! Una vivència per als "sis" sentits!

Senderisme a la riba de la mar entre platges i penya-segats; senders que pugen a 700 m. d'altitud per a observar el Delta de l'Ebre per complet; senders entre boscos i prats a més de 1.000 m. d'alçada i per fi l'ascensió al Mont Caro de 1.441 m. Una vivència de transformació que canviarà la teva percepció d'un territori únic i excepcional.

Adreça
C. Rosselló, 26, 1A
43500 Tortosa
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
699 371 931
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.