Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Terra Alta
Municipi / Nucli: • Corbera d'Ebre • La Fatarella
Activitats
Activitats culturals

Mig dia als espais de la batalla de l'Ebre

En una visita de quatre hores de durada, la ruta recorre tres dels principals espais històrics del territori de memòria de la batalla de l’Ebre: l’enrunat Poble Vell de Corbera d’Ebre, les trinxeres republicanes de les Devees i el Memorial de les Camposines als soldats desapareguts.

En l’itinerari oferim una mirada completa de la batalla dins el context de la Guerra Civil, on s’analitzen les causes, el desenvolupament i les conseqüències del llarg combat, el dia a dia del combatent, l’experiència de soldats de diverses unitats… amb el suport d’imatges, documents, etc. La ruta exposa també com s’ha recordat l’ofensiva de l’Ebre al llarg de les dècades posteriors i el procés en marxa de recuperació d’aquesta memòria.

Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.