Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Berguedà
Municipi / Nucli: • Olvan
Activitats
Altres activitats a la natura

Recorregut suau, divertit, variat, especialment pensat per a persones sense experiència i adaptable segons les característiques del grup. Per poder realitzar l’activitat només cal pesar més de 30 kg. i un instructor us guiarà per gaudir de l’experiència.

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural Cadí Moixeró
Adreça
Indòmit Centre d'Aventura
C-26, km 156
08611 Olvan
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
639 980 153
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.