Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Cerdanya
Municipi / Nucli: • All • Ger • Isòvol • Prats i Sansor
Activitats
Experiències de benestar i salut Activitats a la neu Experiències amb cavalls

Rutes o Excursions a cavall per la vall de la Cerdanya travessant el riu Segre i pujant a les muntanyes més properes.

Personalitzem l’experiència d’acord amb els participants i les condicions climatològiques. Sempre aconsellem fer classe prèvia o fer una ruta tranquileta al pas. D’aquesta manera duem a terme les rutes amb seguretat i benestar tant pels cavalls com per als genets.

Des de 1h fins a 5h, dificultat d’acord amb els participants.

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
c. del Moli s/n
25727 Prats
Cerdanya (Lleida)
Telèfon
600 420 156
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.