Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Aldover, Alfara de Carles, Ampolla, Benifallet, Deltebre, Roquetes, Xerta, Paüls (Baix Ebre)
– Amposta (Montsià)
– Arnes, Prat de Compte (Terra Alta)
Activitats
Rutes en bicicleta

Les nostres rutes es caracteritzen per tenir un nivell tècnic baix o mig. Tothom, tingui la condició física o tècnica que tingui, pot trobar la seva ruta adaptada tant al Parc Natural dels Ports com al Delta.

Durant la sortida aprendreu les diferents tècniques per tenir una conducció més segura i tenir més seguretat en les vostres sortides personals. Perfeccionarem el posicionament sobre la bicicleta i com executar una pedalada eficaç en diferents tipus de terreny, tant de pujada com de baixada. Durant les rutes, a part de millorar la nostra condició física, gaudirem dels increïbles paisatges d'aquests indrets i d'una interpretació dels diferents punts d'interès. En definitiva, experimentareu un dia de diversió i aprenentatges sobre la bicicleta.

Ubicació i entorns naturals propers
Espais d'interès
Adreça
Sant Joan Baptista La Salle, 20
43500 Tortosa
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
644 889 361
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.