Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Cerdanya
Municipi / Nucli: • Puigcerdà
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

Les nostres rutes guiades de senderisme estan pensades per a que els clients descobreixin l'increïble entorn natural que ens envolta, acompanyats pels nostres guies experimentats, que expliquen tot allò que es va trobant pel camí: rastres d'animals, flora, historia, cultura, geografia... Tot un conjunt de coneixements que fan que una caminada es converteixi en tota una experiència propera i agradable. Entra al nostre web i escull la ruta que més t’agradi!

Adreça
17520 Puigcerdà
Cerdanya (Girona)
Telèfon
622 360 041
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.