Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Àger
Activitats
Activitats culturals

Descobrir el Pla de les Bruixes amb les seves llegendes, la tradició ramadera d'aquest indret amb els seus corrals, la seva especial vegetació, conèixer un ecosistema troglodític amb les seves característiques úniques i sentir-se al sostre del mon un cop dalt del mirador, fan que l'experiència sigui força colpidora.

Adreça
C. Sant Cap, 28
25612 Vilanova de la Sal
La Noguera (Lleida)
Telèfon
607 838 780
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.