Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Sant Jaume de Llierca (Garrotxa)
Activitats
Experiències gastronòmiques Cursos i tallers a la natura

Ens encanta compartir els nostres coneixements de cuina amb tothom que té ganes d’escoltar-los, potser per descobrir nous sabors d’avantguarda o per viatjar als records de la cuina més tradicional. És per això que t’oferim aquest taller per descobrir els productes locals i de temporada, el més bo i millor del nostre territori.

El taller el podem fer al final de la nostra activitat o bé ens podem desplaçar al teu allotjament. Escoltem les vostres propostes i necessitats, amb tallers personalitzats, jocs culinaris, trobades d’amics, celebracions, teambuildings corporatius, o diferents propostes de col•laboració.

Adreça
C. Bartomeu Terradas Brutau, 5
17854 Sant Jaume de Llierca
Garrotxa (Girona)
Telèfon
656 634 440
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.