Temporada
Tardor / Hivern / Primavera
Municipi / Nucli (Comarca)
– Passanant i Belltall, La Sala de Comalats (Conca de Barberà)
Activitats
Experiències gastronòmiques Cursos i tallers a la natura Activitats culturals

Amb els tallers de cuina silvestre descobrirem el món de les plantes espontànies comestibles, ensenyarem les seves possibilitats a la cuina i sensibilitzarem sobre el nostre entorn vegetal més immediat. Es tracta d’un taller pràctic, on els assistents aprendran a utilitzar algunes de les millors plantes comestibles del nostre paisatge.

L’activitat comença amb una petita introducció per aprendre a identificar i collir aquestes plantes. Tot seguit, ensenyem quines possibilitats tenen a la cuina i elaborem conjuntament 3 o 4 platets. L’activitat finalitza amb una degustació dels plats elaborats durant el taller.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet
Adreça
C. de La Sala, 9
43425 La Sala de Comalats (Passanant i Belltall)
Conca de Barberà (Tarragona)
Telèfon
657 168 058
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.