Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Granja d’Escarp (Segrià)
Activitats
Altres activitats a la natura Cursos i tallers a la natura Activitats de descoberta

Taller basat en el concepte de les “6 R” (Reciclar, Reduir, Reutilitzar, Recuperar, Reparar i Repensar). La protagonista de l’activitat és la fusta procedent de palets i palots i com aquesta es pot transformar en refugis i/o menjadores per a diferents especies d'animals.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Aiguabarreig Segre-Cinca
Adreça
La Granja d’Escarp
25185 Segrià
(Lleida)
Telèfon
629 672 646
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.