Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Baix Pallars
Activitats
Cursos i tallers a la natura

Taller d'iniciació al tint amb plantes, coneixerem les plantes properes amb propietats tintòries i practicarem amb diferents teixits.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Reserva Nacional de Caça de Boumort
Adreça
Casa Jaumot, afores s/n
25591 Peramea (Baix Pallars)
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
617 654 345

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.