Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Urgell
Municipi / Nucli: • Vallbona de les Monges
Activitats
Activitats culturals Altres activitats a la natura Experiències gastronòmiques

El Tastavinyes és una invitació a passejar per la vinya tot tastant els vins de L'Olivera. Un passeig autònom, sense presses, en que cadascú decideix el temps que vol passar-hi, deixant que els peus us guiïn entre ceps per anar descobrint, al vostre ritme, els secrets de la vinya, del vi i del nostre projecte.

El punt de partida és senzill: un mapa, una copa de vi i tres hores per passejar, descobrir i gaudir. A l'acabar, podreu visitar el celler i fer l'últim tast.

Ubicació i entorns naturals propers
La Vall del Corb
Adreça
La Plana, s/n
25268 Vallbona de les Monges
Urgell (Lleida)
Telèfon
618 304 483
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.