Temporada
Tardor / Estiu
Activitats
Excursions i rutes de senderisme

Us proposem una excursió circular sortint i arribant a les estacions del Telecabina Cadí- Moixeró per pujar al punt més alt de La Molina. Es tracta d'una ruta panoràmica que ens permetrà endinsar-nos al Parc Natural i tenir la possibilitat de caminar envoltats d'isards, marmotes, voltors i amb una mica de sort també podrem observar el trencalòs, a més de gaudir d'una flora que a l'estiu mostra tot el seu encant. Aquesta és una ruta de dificultat moderada però en un terreny exigent.

Adreça
Pl. Pista Llarga, 7
17537 La Molina
Cerdanya (Girona)
Telèfon
616 554 039
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.