Temporada
Estiu
Comarca: • Ripollès
Municipi / Nucli: • Setcases
Activitats
Altres activitats a la natura Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

El telecadira de 4 places Jordi Pujol Planella està obert durant l'estiu. L’ascensió, de 20 minuts de durada, permet contemplar un paisatge únic: Vine a veure el mediterrani! Els dies clars es divisa el Golf de Roses i la Costa Brava i una magnifica vista de tot el territori. El telecadira arriba a la base per l’ascensió dels pics de Bastiments, Coll de la Marrana i Gra de Fajol i per fer la ruta cap el naixement del Ter i al refugi d’Ull de Ter entre d’altres.

Ubicació i entorns naturals propers
Estació d'esquí i muntanya Vallter 2000
Adreça
Pla de Morens, s/n
17869 Setcases
Ripollès (Girona)
Telèfon
972 136 057
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.