Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Solsonès
Municipi / Nucli: • Odèn
Activitats
Cursos i tallers a la natura

Desperta els teus sentits i emocions. Tu mateix acariciaràs i alimentaràs els 9 animals salvatges i domèstics que participen al Toca-toca. Acariciaràs ocells, mamífers i tortugues, i portaràs a la mà un falcó.

Aprendràs moltes coses interessants sobre els animals salvatges. Els nostres especialistes, amb una gran experiència basada en molts anys de treball i convivència amb la fauna salvatge, t’acompanyaran, et guiaran i et revelaran alguns dels secrets de la natura. Per tal que tinguis una experiència genial, al Toca-toca pot participar un nombre limitat i reduït de participants. No et perdis l’oportunitat de poder gaudir d’aquesta trobada única amb els animals!


L’activitat Toca-toca és recomanable per a totes les edats.
 

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
Ctra. L-401, km 35
25283 Odèn
Solsonès (Lleida)
Telèfon
610 750 224
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.