Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Garrotxa
Activitats
Rutes en bicicleta Activitats de descoberta

La Trans Garrotxa, coneguda com la Ruta dels Volcans, és una magnifica proposta en Btt per descobrir la Garrotxa més desconeguda. Amb diverses opcions de 2, 3 i 4 dies, és una ruta exigent, que destaca per la nombrosa quantitat de senders i corriols entre espesses fagedes i alzineres, així com per la gran quantitat de rius i rierols, amb els seus gorgs –tan habituals a la Garrtoxa– entre vells molins, antics masos i nombroses ermites romàniques escampades pel territori. Inclou, com sempre, el transport d’equipatge, els allotjaments (en opció de Lux i Eco, segons la proposta), sopars i esmorzars (dinar opcional), tracks i mapes de la ruta i una samarreta tècnica,... i uns paisatges sempre verds. Perquè la Trans Garrotxa no defrauda a ningú, és tan exigent com brutalment espectacular.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa
Adreça
C. Maria Aurèlia Capmany, 28
08250 Sant Joan de Vilatorrada
Bages (Barcelona)
Telèfon
610 355 736
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.