Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Berguedà
Municipi / Nucli: • Sant Julià de Cerdanyola
Activitats
Rutes en bicicleta Activitats de descoberta

La Trans Pedraforca (www.transpedraforca.cat) és una magnífica ruta en Btt de 2, 3 o 4 dies al voltant del Pedraforca amb diversos nivells de recorregut. És “una meravellosa aventura en Btt per un territori impressionant” perquè l’itinerari fa un tomb al voltant del massís de Pedraforca, Paratge Natural d’Interès Nacional. A més, bona part de la ruta és pel Parc Natural del Cadí-Moixeró; una zona especialment protegida per garantir la flora i fauna autòctones i que permet pedalar entre meravelloses fagedes, solitàries pastures i extenses coníferes. El Berguedà és una comarca privilegiada per viure la natura en tota la seva esplendor. Inclou el transport d’equipatge, uns allotjaments seleccionats, mitja pensió, mapes i tracks i GPS opcional, tot per gaudir d’una meravellosa aventura en Btt.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
C. Maria Aurèlia Capmany, 28
08250 Sant Joan de Vilatorrada
Bages (Barcelona)
Telèfon
610 355 736
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.