Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Tortosa
Activitats
Rutes en bicicleta Activitats de descoberta

La Trans Ports (www.transportsbtt.cat) és una ruta en Btt pels Ports de Tortosa-Beseit de 2, 3 o 4 dies per gaudir d’una meravellosa aventura en un territori tan desconegut com impressionant. Els Parc Natural dels Ports és un territori tan privilegiat com poc concorregut i amb uns paisatges sorprenents. Boix grèvol, falgueres, pinedes, algunes petites fagedes i un munt de petits gorgs i rierols sorprenen als visitants en un territori meravellós i escassament transitat. La ruta compta amb el transport d’equipatge, uns allotjaments especialment seleccionats, mitja pensió, mapes i tracks i GPS opcional per descobrir un Parc Natural impressionant.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural dels Ports
Adreça
C. Maria Aurèlia Capmany, 28
08250 Sant Joan de Vilatorrada
Bages (Barcelona)
Telèfon
610 355 736
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.