Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Camprodon, Molló (Ripollès)
Activitats
Excursions i rutes de senderisme

Una ruta a peu de Camprodon a Cotlliure amb espectaculars carenes, boscos i pobles amb encant. Des de la vall de Camprodon fins als penya-segats de la costa mediterrània, cinc etapes a peu uneixen les altes valls del Pirineu Oriental amb el mar.

Ens acompanyarà una exuberant varietat de paisatges, des de l’alta muntanya fins als ecosistemes litorals, passant pels frondosos boscos del Vallespir, la Garrotxa i l’Empordà, a voltes pel vessant sud, i d’altres pel vessant nord. Tot un sector de Pirineu que acollí un punyent episodi de la nostra història: la Retirada republicana de l’any 1939, que podrem reviure al llarg de la travessa creuant els seus punts de pas d’un cantó a l’altre de la serralada. A Pas d'Isard gestiona les reserves als allotjaments i facilita tota la informació per a fer la travessa pel teu compte.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
Adreça
Ctra. de Ribes, 5
17534 Pardines
Ripollès (Girona)
Telèfon
628 088 112
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.