Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Os de Balaguer (Noguera)
Activitats
Activitats culturals Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

Aquesta experiència tracta d'una estada de 2 nits i 3 dies per descobrir, observar i passejar pels tresors del Montsec: el Congost de Montrebei, el Castell d'Os de Balaguer i Museu de Campanes de Catalunya (on en el cas d'aprovar un examen pots obtenir el carnet de tocacampanes de Catalunya) i l'Observatori del Montsec, l’únic d'Europa amb la cúpula desplaçable, entre d'altres. A més, inclou un sopar degustació de plats KM 0 en una masia de la zona.

Adreça
C. Sant Antoni, 4
25610 Os de Balaguer
La Noguera (Lleida)
Telèfon
973 438 232
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.