Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Sort (Pallars Sobirà)
Activitats
Cursos i tallers a la natura Activitats de descoberta

Descobrirem els tresors de la natura que podem trobar en cada estació de l’any a les Comes de Rubió, un dels indrets emblemàtics del sector del Massís de l'Orri del Parc Natural de l'Alt Pirineu, a l'altra banda de l'estació d'esquí de Portainé.

Així doncs, sortirem de Sort, per La Vall de Siarb, fins a Rubió, on trobem el primer mirador i el Jardí de Roques. Allà deixarem la N-260 per dirigir-nos cap al Refugi de Les Comes de Rubió, a l'entorn del qual farem una passejada pel bosc per observar
els rastres de fauna i la vegetació. Seguidament pujarem al Pic de l'Orri (2.436 m.) amb un tot terreny per contemplar les magnífiques vistes de 360º.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de l'Alt Pirineu
Adreça
C. Dr. Muxí i Monroset, 6 Bxs
25560 Sort
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
608 806 251
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.