Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Cercs (Berguedà)
Activitats
Cursos i tallers a la natura Altres activitats a la natura

Un paquet d'activitats (2), que proposa una experiència integradora de descoberta dels Pirineus, a partir dels telescopis com a element de cohesió.

De bon matí, farem una espera de fauna, tindrem l'oportunitat d'observar i conèixer la fauna, de la millor de les maneres, en estat salvatge i sense interferir en cap moment en el seu comportament.

Al vespre, farem una activitat d’astronomia al Centre astronòmic del Pedraforca. El planetari digital ens portarà de viatge virtual, univers endins... per conèixer els objectes, fenòmens i processos que resten ocults en l’intimidat del cel profund.

Finalment, anirem a l’observatori i amb el telescopi, tindrem l’oportunitat d’observar alguns d'aquests objectes en directe.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
Colònia Sant Josep, bloc 3, pis 11
08698 Colònia St. Josep (Cercs)
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
686 687 042

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.