Temporada
Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Vielha e Mijaran (Val d’Aran)
Activitats
Activitats culturals Excursions i rutes de senderisme Experiències gastronòmiques

El VAL D’ARAN WALKING FESTIVAL és el festival de senderisme on els amants del senderisme i de la natura de tot el món es reuneixen per conèixer, compartir i gaudir de la muntanya, de la gastronomia, cultura i patrimoni del lloc.

El Festival es programa al juliol amb un programa de 6 dies d'excursions guiades de diferent recorregut, desnivell i durada amb activitats complementàries per potenciar i posar en valor el desenvolupament local del territori i per oferir a cada senderista la ruta que millor s'acomodi als seus desitjos.

Amb una oferta de paquets on s'inclouen tots els serveis i activitats del Festival, perquè només s'hagin de preocupar de gaudir caminant i de les vistes espectaculars que ofereix el patrimoni natural de la Val d'Aran.

Ubicació i entorns naturals propers
*Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

*Parc Natural de l'Alt Pirineu i Aran
Adreça
Av. Pas d'Arrò, 5 Baixos (GALERIES GILES)
25530 Vielha
Val d’Aran (Lleida)
Telèfon
973 642 444
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.