Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Àger (Noguera)
Activitats
Altres activitats a la natura Activitats de descoberta

A Zenith Aventura disposem de tècnics altament qualificats per realitzar les vies assenyalades de manera segura i respectant aquest entorn que tant estimem. La combinació de vies que recomanem per una primera experiència és fer les ferrades Teletubbies i Olmo Soler.

Quedaríem a les oficines de Zenith Aventura a Àger per anar amb el vostre vehicle a Corçà què és on es troba l'ermita de la Pertusa. Allí fareu les dues ferrades combinades que pugen per una preciosa cresta que culmina amb l'esmentada ermita.

Aquesta és una activitat de mig dia.

Ubicació i entorns naturals propers
Entorn natural proper: Vessants de la Noguera Ribagorçana
Adreça
C. La font, 9
25691 Àger
Noguera (Lleida)
Telèfon
687 536 571
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.