Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Val d’Aran
Municipi / Nucli: • Naut Aran
Activitats
Cursos i tallers a la natura Altres activitats a la natura

Les vies ferrades són itineraris verticals i horitzontals equipats amb esglaons, passamans, cables, escales, tirolines i ponts penjants que recorren parets i permeten a qui no està acostumat a l'escalada, una primera incursió al món vertical.

A Roger Mountain Guide, diferenciem 3 nivells de dificultat, perquè trobis el desafiament adequat a les teves capacitats i a les expectatives del teu grup.

Adreça
C. Major, 57A
25598 Unha-Naut Aran
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
654 638 466
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.