Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Ribes de Freser (Ripollès)
Activitats
Altres activitats a la natura Activitats de descoberta

La via ferrada consisteix en una paret equipada amb escales de ferro i un cable d'acer pel qual progressem lligats. És una forma senzilla d'escalar una muntanya. Trobem vies ferrades de diferents nivells per a totes les edats i gustos. Una activitat de 3h de durada. Ideal per a famílies amb nens/es a partir de 7 anys, grups d'amics, parelles, grups de joves, empreses, ... una forma única de gaudir de la naturalesa. No deixis que t'ho expliquin! Disponible tot l'any. Recomanable de tardor a primavera. Situada a la Vall de Ribes, al Pirineu Oriental, la Via ferrada de la Roca de la Creu és una molt bona ferrada per iniciar-se. Es tracta d’una via ferrada molt bonica, ben equipada i lògica, amb cap pas massa difícil. Trobarem un pont nepalès i un tibetà. Ideal per iniciació o famílies. Gaudirem durant tot el recorregut d’unes vistes molt maques al Pirineu.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
Adreça
C. Vic, 10
17177 Hostalets d'en Bas (La Vall d'en Bas)
Garrotxa (Girona)
Telèfon
615 233 442
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.