Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Alfara de Carles
Activitats
Activitats aquàtiques

Les vies ferrades van néixer com a camins que es van ferrar per a salvar grans desnivells, originàriament als Alps suïssos. Actualment, han esdevingut un esport d’aventura que requereix de concentració, força i equilibri i d’un equipament individual específic.

Des de la nostra empresa t’oferim diferents vies ferrades adaptades al teu nivell a la zona dels Ports. Els nostres guies i monitors t’explicaran les normes bàsiques de seguretat i les tècniques específiques de la progressió, perquè realitzar la via sigui una experiència increïble!

Adreça
C. Lluís Companys, 95
43597 Arnes
Terra Alta (Tarragona)
Telèfon
606 936 041
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.