Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Montblanc, Rojals (Conca de Barberà)
Activitats
Activitats culturals Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

En aquesta experiència caminarem unes 5 h per camins i senders amb una dificultat mitjana, 9 km, uns 300 m de desnivell positiu acumulat.

Visita i interpretació de les pintures rupestres dels tres abrics, Portell de les Lletres, Mas d’en Llort i Mas d’en Ramon d’en Bessó. Durant el recorregut d’anada i de tornada s’aprofitarà per descobrir com, entre altres, ha anat canviant el paisatge des de les pintures més antigues, de fa uns deu mil anys, com ha anat evolucionant la vida dels nostres avantpassats des d’aquests deu mil anys enrere, com eren els ecosistemes i la biodiversitat i els canvis que ha sofert.

Cal anar amb calçat de muntanya i amb roba còmoda.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Serra de la Llena-Muntanyes de Prades
Adreça
C. Pedrera, 2
43400 Montblanc
Conca de Barberà (Tarragona)
Telèfon
696 718 135
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.