Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Les Avellanes i Santa Linya
Activitats
Activitats culturals

Visita guiada a les Salines de Vilanova de la Sal, on descobrirem el fascinant món de la sal! La seva geologia, els diferents elements que la componen i les tècniques de cristal·lització. Farem un increïble recorregut per la seva història, des dels usos de la sal en la prehistòria a l’època actual. La visita s’adequa al perfil dels visitants i té una durada aproximada d'una hora.

Adreça
C. Sant Cap, 28
25612 Vilanova de la Sal
La Noguera (Lleida)
Telèfon
607 838 780
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.