Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Garrotxa
Municipi / Nucli: • Santa Pau
Activitats
Activitats des de  l'aire Activitats de descoberta

L’activitat comença a primera hora del matí, entre les 6:30 i les 8:00, a les instal·lacions de Vol de Coloms. Us convidem a esmorzar, un cafè i una pasta, mentre observeu la preparació dels globus i l’inflat de la vela. Un cop a punt els globus, ens enlairarem en un vol que durarà entre 1 o 1:30 hores.

Durant el vol contemplareu l’espectacular paisatge amb els Pirineus al fons i els volcans sota els vostres peus, i farem un brindis amb cava rosat, degustant la coca de llardons d’Olot. Un cop el globus hagi aterrat, retornareu a les instal·lacions amb el 4x4 per gaudir d’un bon esmorzar de productes locals: pa amb tomàquet i embotits, fesols de Santa Pau amb botifarra a la brasa, postres de la Fageda, cafè, vi i ratafia. Per finalitzar, farem entrega del diploma de vol a tots els participants.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
Adreça
C. Volcà Croscat, s/n, AP-88
17811 Santa Pau
Garrotxa (Girona)
Telèfon
689 471 872

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.