Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alp, Puigcerdà (Cerdanya)
Activitats
Activitats des de  l'aire

Un cop enllestits tots els preparatius, comença el vol. On aterrarem? Gaudim del plaer de no saber-ho. El globus no té timó i el pilot decideix en cada moment quina alçada vol prendre per buscar diferents corrents d’aire que el desplacin cap a un indret o un altre.

Cada dia és una nova experiència i cada vol és diferent. S’acostumen a assolir alçades de fins a 2500 o 3000 m sobre el nivell de mar, que a La Cerdanya equivalen a uns 1500 m sobre el nivell de terra. L’espectacular paisatge de la vall queda al descobert sota els nostres peus en un entorn de pau i tranquil·litat. A partir de l’hora de vol, el pilot comença a buscar un lloc per aterrar.

El vol sencer acostuma a durar entre una hora i hora i mitja. En resum, l’aventura està servida!

Adreça
C. Llevant núm 1 casa 4
17529 Vilallobent
Cerdanya (Girona)
Telèfon
639 631 264

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.