Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Deltebre
Activitats
Activitats aquàtiques

És una experiència pels amants de la pesca esportiva i per a totes aquelles persones que volen conèixer la pesca i tenir-ne l'experiència.

Les sortides es realitzen amb patró guia especialitzat dedicat a donar suport i consells als pescadors que participen a l’activitat.

Una sortida de 6 hores de pesca pel riu, costa o mar endins amb tots els equips necessaris inclosos i refrescos a bord.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Delta de l’Ebre
Adreça
C. del Port, s/n
43580 Riumar (Deltebre)
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
697 627 420
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.