La Fundació Miranda neix el 2008 amb la voluntat de rescatar i recuperar cavalls que viuen situacions difícils, de maltractament, isolament o abandonament, i oferir-los una vida digna. Facilitem la seva vida en ramat i en llibertat, en grans espais naturals.

Actualment viuen amb nosaltres 70 cavalls i ponis, 6 rucs i 1 mula. Cavalls que transformen el paisatge i fan custòdia del territori i prevenció d’incendis. De la dedicació al coneixement, la comprensió i el respecte pel cavall, les persones i la natura, han anat naixent projectes i col•laboracions de diversa índole, sempre relacionades amb els cavalls: projectes educatius i científics, tasca social i diferents experiències sanadores, que seguim ampliant i investigant.

Els cavalls de la Fundació Miranda són un gran mirall per a les persones i una inspiració que ens fa estar més presents i que ens convida a emprendre un camí de consciència i autoconeixement.

Fundació Miranda
 
Experiències
Dia entre cavalls lliures
Comarca: • Berguedà
Municipi / Nucli: • Castell de l’Areny • La Nou de Berguedà

Un dia per connectar amb la vida i per entrar en contacte amb els cavalls en el seu medi natural, a l'espai on es va crear la Fundació Miranda.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Pla de l'Orri, s/n
08619 Castell de l'Areny
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
634 960 215

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.