L'objectiu de la Fundació és estudiar, preservar i conservar els ecosistemes i les espècies que habiten en aquests ecosistemes. Ens agrada fer participar la ciutadania en els nostres projectes, tant sigui a través de la formació, l’educació ambiental o el voluntariat.

Fundació Plegadis
 
Experiències
Anellament científic d'ocells
Comarca: • Montsià
Municipi / Nucli: • Sant Carles de la Ràpita

Descoberta de l'estudi dels ocells a través de l'anellament científic d'ocells.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Projecte Noctua
Comarca: • Montsià
Municipi / Nucli: • Sant Carles de la Ràpita

Aquest projecte es centra en les espècies de rapinyaires nocturns de Catalunya. Treballem amb ocells que han estat als centres de recuperació de fauna salvatge de Catalunya que no poden tornar al seu hàbitat natural, donant-los una segona oportunitat i alhora emprant-los com a eina d'educació i conscienciació mediambiental.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Descoberta del mon de l'arròs
Comarca: • Montsià
Municipi / Nucli: • Sant Carles de la Ràpita

Estudi i pràctica de descoberta del conreu de l'arròs.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Ptd. Casablanca, s/n
43540 Sant Carles de la Ràpita
Montsià (Tarragona)
Telèfon
616 994 030

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.