El Zoo del Pirineu, refugi d’animals salvatges, és una organització sense ànim de lucre. Acollim i cuidem els animals salvatges maltractats o ferits. Si és possible, tornem els animals sans i forts de nou a la vida silvestre. Però a vegades tornar-los a la natura seria condemnar-los a una mort segura. En aquest cas els donem una nova llar al nostre refugi d’animals salvatges. Segons la seva disposició els fem participar en activitats orientades al públic o els donem l’oportunitat de criar en captivitat. Les seves cries s’alliberen.

És gràcies als nostres visitants que podem cuidar els animals que ho necessiten. No rebem cap suport econòmic de les autoritats governamentals per al manteniment dels animals. Són exclusivament les entrades dels visitants els que ens permeten continuar amb la nostra tasca. A canvi, garantim una experiència inoblidable amb fauna autòctona.

Fundació Zoo del Pirineu
 
Experiències
Toca-toca
Municipi / Nucli (Comarca)
– Odèn (Solsonès)

Desperta els teus sentits i emocions. Tu mateix acariciaràs i alimentaràs els 9 animals salvatges i domèstics que participen al Toca-toca. Acariciaràs ocells, mamífers i tortugues, i portaràs a la mà un falcó.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Experiència mussols
Municipi / Nucli (Comarca)
– Odèn (Solsonès)

L’experiència mussols és una activitat familiar recomanada a partir de 6 anys i dissenyada per als amants dels animals. 1 h i 1/2 plena d’emocions i de mussols amb un grup reduït de participants. Portareu els mussols a la mà, els alimentareu, els fareu volar i us podreu fer fotos amb ells.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Espectacle amb animals
Municipi / Nucli (Comarca)
– Odèn (Solsonès)

Un espectacle amb aus rapinyaires que no has viscut mai. Tu seràs el protagonista. Acariciaràs diversos mamífers, un mussol et passarà entre les cames, tindràs un ocell al cap, alimentaràs un corb, ajudaràs a fer volar a una au rapinyaire... i molt més!
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Ctra. L-401, km 35
25283 Odèn
Solsonès (Lleida)
Telèfon
610 750 224

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.