GEOROUTES és una petita empresa que pretén donar a conèixer la geologia dels Pirineus d’una manera divulgativa, per a tots els públics i sense perdre la perspectiva científica. Per entendre les explicacions GEOROUTES utilitza material gràfic i intenta traduir el llenguatge científic, a vegades una mica rebuscat, per tal que sigui entenedor per a tothom.

A través d’aquestes explicacions podrem respondre a preguntes com: per què hi ha fòssils a la muntanya? Es mouen els continents? Com sorgeixen els volcans? Per què es pleguen les roques?

Així, GEOROUTES, ha dissenyat una sèrie de recorreguts de diferents nivells de dificultat, tenint en compte les exigències del terreny, per tal que tothom pugui gaudir i aprendre sobre la terra on vivim.

GEOroutes Pirineos
 
Experiències
Llacs del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Municipi / Nucli (Comarca)
– Naut Aran (Val d’Aran)

El circ de Colomers es troba dins del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i acull una cinquantena de llacs d’origen glaciar. 

Temporada Primavera / Estiu
Veure més
Territori miner
Municipi / Nucli (Comarca)
– Naut Aran (Val d’Aran)

Dues opcions mineres: una més salvatge, les mines de Liat, situades a 2.300m d’altitud, d’on es van extreure minerals de Pb-Zn. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Boscos i cascades
Municipi / Nucli (Comarca)
– Naut Aran (Val d’Aran)

Diferents recorreguts pels increïbles boscos i cascades dels voltants del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, on gaudirem de la fresca i d’un espectacle inigualable. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Av. deht Pas d'Arró, 54
25530 Vielha
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
610 254 128

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.