Globus de la Cerdanya som una empresa dedicada als vols turístics a la Cerdanya amb una llarga experiència. Ens hem anat enlairant a la Cerdanya des del 1992, i no ens en cansem, perquè cada dia és una nova experiència i cada vol és diferent. Tot l’equip de Globus de la Cerdanya està format per gent de la comarca, apassionats de l’aerostació que han fet de la seva passió una professió.

Ens trobem a l’Aeròdrom de La Cerdanya, on ens preparem per al muntatge del globus. El globus no té timó i el pilot decideix en cada moment quina alçada vol prendre per buscar diferents corrents d’aire que el desplacin cap a un indret o un altre. L’espectacular paisatge de la vall queda al descobert sota els nostres peus en un entorn de pau i tranquil·litat. El vol sencer acostuma a durar entre una hora i hora i mitja. En resum, l’aventura està servida!

Globus de la Cerdanya
 
Experiències
Vols en globus aerostàtic a la Cerdanya
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alp, Puigcerdà (Cerdanya)

Un cop enllestits tots els preparatius, comença el vol. On aterrarem? Gaudim del plaer de no saber-ho. El globus no té timó i el pilot decideix en cada moment quina alçada vol prendre per buscar diferents corrents d’aire que el desplacin cap a un indret o un altre. Cada dia és una nova experiència i cada vol és diferent.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Llevant núm 1 casa 4
17529 Vilallobent
Cerdanya (Girona)
Telèfon
639 631 264

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.