Globus Pirineu som una empresa dedicada a oferir vols en globus per les zones més emblemàtiques del territori català. Treballem principalment a tres zones de vol. Podràs decidir enlairar-te i descobrir amb vista d'ocell la majestuosa muntanya de Montserrat, la preciosa i captivadora vall de la Cerdanya o la zona de masies del Solsonès, que ens brinda un paisatge de naturalesa intacta i rural.

En cadascuna de les nostres zones de vol oferim diferents packs i experiències perquè cada viatge sigui únic i irrepetible. Es pot volar durant tot l'any, cada època té el seu encant particular. A Globus Pirineu hem fet de la nostra passió, la nostra feina. Gaudim amb el que fem i volem compartir-ho. És per això que ens comprometem a fer dels vols en globus tota una vivència única i emocionant, mitjançant un servei exclusiu, de qualitat i altament segur.

Globus Pirineu
 
Experiències
Vol en globus vistes a Montserrat
Comarca: • Solsonès
Municipi / Nucli: • Solsona

 

Realitzareu un vol en globus d'1 hora i 15min. aproximadament per la zona del Bages amb vistes a Montserrat. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Vol en globus a la Cerdanya
Comarca: • Cerdanya
Municipi / Nucli: • Solsona

Realitzareu un vol en globus d'1 hora i 15min. aproximadament per la Cerdanya. Complementarem el vol amb un brindis amb cava i un esmorzar amb embotits de la zona. Al finalitzar l'activitat us farem l'entrega d'una foto impresa a l'instant per tenir un record del dia. Els nostres pilots us faran fotos durant tota l'activitat, així tindreu un record de l'experiència!

Realitzareu un vol en globus d'1 hora i 15min. aproximadament per la Cerdanya. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Vol en globus pel Solsonès
Comarca: • Solsonès
Municipi / Nucli: • Solsona

Realitzareu un vol en globus d'1 hora i 15min. aproximadament per la zona del Solsonès. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Castell, 6, Baixos
25280 Solsona
Solsonès (Lleida)
Telèfon
660 814 063

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.