Xàrter familiar enfocat principalment a la pesca esportiva. Situats a la desembocadura de l'Ebre, en ple Parc Natura del Delta de l'Ebre, ens especialitzem en la promoció de la pesca esportiva responsable fomentant la captura i alliberament,
així com el respecte per la natura i el rebuig de residus a l'entorn. A part de la pesca esportiva, ens dediquem al lloguer de kayaks per descobrir els racons més amagats del riu on s'hi poden veure ocells emblemàtics de la zona com els ibis o els flamencs. També oferim xàrter de ruta per visitar aquelles zones del parc que només es poden veure des de l'aigua amb parada opcional a les muscleres de l'Ampolla o l'Embarcador de Deltebre per prendre alguna cosa.

Green Flake Fishing
 
Experiències
Xàrter de pesca
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Deltebre

És una experiència pels amants de la pesca esportiva i per a totes aquelles persones que volen conèixer la pesca i tenir-ne l'experiència.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Xàrter tour
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Deltebre

Les rutes que oferim són totalment personalitzables; hi ha varies opcions com recórrer el migjorn fins la platja que uneix el Delta amb l’Illa de Buda, remuntar l'Ebre fins Deltebre o Amposta visitant l’Illa de Gràcia i amb parada per prendre algun refresc a l'Embarcador de Deltebre, o costejar fins a l'Ampolla i visitar les muscleres on es pot parar a fer degustació.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. del Port, s/n
43580 Riumar (Deltebre)
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
697 627 420

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.