Empresa familiar nascuda el 2001 amb seu a Roquetes, Baix Ebre, als peus del Mont Caro, porta d’entrada als Ports. Col·laboradors del Parc Natural dels Ports en educació ambiental i divulgació durant els seus primers 10 anys, ara fem activitats adreçades a tothom i fetes a mida, segons l’edat, característiques físiques o interessos dels clients. Amb ajut de vehicles 4x4 Defender de 8 places, fem excursions combinades 4x4 –sender, explicant la geologia, flora, fauna i antropologia dels Ports, terres de trobada dels pobles arrecerats a les faldes de la muntanya on descobrim contalles i tradicions dignes de conservar. A més dels Ports, també fem activitats de natura, a la resta de les Terres de l’Ebre, com al Montsià, Cardó el Delta de l’Ebre, la Via Verda, els oliverars centenaris...i la Tortosa bimil·lenària on les vides de templers i càtars es mesclen amb la història de la ciutat.

Gubiana dels Ports SL
 
Experiències
La travessa dels Ports
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Roquetes

La travessa dels Ports és un recorregut per pistes forestals i trams de sender on descobrir la bellesa i la solitud de la muntanya en estat pur. Espècies botàniques diverses, formant part d'un ecosistema ple de vida animal ens sorprenen, alhora que descobrim vestigis dels nostres avantpassat muntanyencs que ens parlen dels habitants dels Ports. La ruta va des de Caro a Fredes o a Beseit passant per la Font del Teix, el Prat d'en Rovera, el Tossal dels 3 Reis, Sant Miquel d'Espinalvà i la Tinença de Benifassà.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Un massís ple de forats
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Roquetes

L'excursió de mitja jornada es fa per la sinuosa carretera dels Ports des de Roquetes. Explicacions sobre la geologia del Massís, un Parc Juràssic que s'aixeca majestuós sobre la plana. Ascens al Mont Caro des d'on visualitzar una imatge espectacular del Delta de l'Ebre i ruta per pistes forestals fins a la Mola de Catí. Visita a la Cova Cambra i degustació de productes de proximitat en plena Natura. Trams de sender, més o menys llargs, per solitaris boscos. Observació de fauna, flora, bolets ... Escenaris únics per als amants de la fotografia i la natura. A la primavera: porrasses, peònies i orquídies pinten els boscos madurs de la Mola de bonics colors; i a la tardor: els aurons i els bolets són els encarregats de donar color al paisatge.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Ctra. Reguers, s/n
43520 Roquetes
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
637 085 052

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.