Des de fa més de 25 anys planifiquem, organitzem i guiem rutes de muntanya i natura, caminant a l'estiu, i amb raquetes o esquí de travessa a l'hivern. Ho fem sempre en grups reduïts i de forma artesanal cuidant al màxim tots el detalls per tal de que gaudiu plenament de la natura.

El nostre territori natural és el Pirineu, concretament el Pallars Sobirà, us oferim excursions i travesses pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, pel Parc Natural de l'Alt Pirineu i per la Reserva de Boumort. De tant en tant també canviem d'escenari i organitzem sortides a la resta del Pirineu, a les muntanyes de Prades Montsant, al Parc Natural dels Ports i fins i tot als espais naturals de les Illes Canàries.

La nostra feina és la nostra passió... deixeu-vos acompanyar!!

Guies Pallars
 
Experiències
Senderisme descoberta del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Esterri d'Àneu

Ruta de descoberta del Parc Nacional, estiu i hivern, caminant o amb raquetes de neu.

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Caminant pel Parc Natural de l'Alt Pirineu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Esterri d'Àneu

Tot caminant coneixerem el territori del Parc Natural de l'Alt Pirineu... boscos, prats, muntanyes, pobles i antigues formes de viure.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Descoberta amb esquís del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Esterri d'Àneu

Sortides i cursets d'esquí de muntanya, per iniciar-se o perfeccionar. Gaudirem del paisatge hivernal de les nostres muntanyes amb els esquís als peus.
Temporada Hivern / Primavera
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Av. Francesc Macià, 6
25580 Esterri d'Àneu
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
629 591 614

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.